«El Piló»

cap_pilo

Si us entreteniu a buscar aquest mot en un diccionari o enciclopèdia, hi trobareu un munt d’accepcions més o menys relacionades entre si per una certa forma i funció. En la majoria d’elles, el piló fa de base o bé de punt de referència. Molts excursionistes, trescant pel Montsant, hem pujat algun cop al Piló dels Senyalets.

A Vila-seca tenim el Piló del Rescat o de Sant Esteve, que serva la memòria de la llegenda del rescat de les cent donzelles, quan Galceran de Pinós
i el seu company Santserni van aparèixer en aquest indret del camí del Racó, alliberats de la presó d’Almeria, per intercessió de sant Esteve i de sant Genís.

En la seva nova etapa, el Full Informatiu de la parròquia de Sant Esteve de Vila-seca pren el nom d’EL PILÓ. Aspira a ser la memòria impresa de la nostra comunitat cristiana. Vol ser un petit ajut perquè els cristians de Vila-seca prenguem consciència que som cridats a ser testimonis del nostre “piló”, de l’únic punt de referència sòlid per a tot ésser humà, que és Jesucrist.

Agraïm a Andrés Faro el dibuix de la capçalera d’aquest butlletí informatiu.

El Piló es distribueix trimestral en format imprés, però també el podeu consultar digitalment. A continuació trobareu tots el números publicats fins al moment.


ppilo_07ppilo_06ppilo_05

ppilo_04

ppilo_03ppilo_02

ppilo_01