INFORMACIÓ CATEQUESI PARROQUIAL 2020-21

Seguint les indicacions que ens arriben de la delegació de catequesi de l’Arquebisbat, tenim previst començar el curs a mitjan octubre per tal de poder adaptar-nos millor a les noves rutines que per raons sanitàries haurem de seguir durant aquest curs.

PRECATEQUESI: per als pares dels infants nascuts el 2013. A causa de la situació sanitària de moment no programem cap activitat amb els vostres fills, però sí que farem algunes reunions amb vosaltres, com cada any, en les quals us informarem dels canvis importants que anirem implementant en la catequesi. Per això us demanem que ompliu el full d’inscripció que trobareu al final i feu un pagament de 5 €, que si finalment no podem fer les activitats previstes considerarem a compte de la inscripció per al curs següent.

PRIMER CURS: per als nascuts el 2012 o abans. Les sessions es faran els dilluns de 17.30 a 18.45 h, sempre que siguin lectius escolars. Els dilluns festius no hi ha catequesi. El preu és de 40 € per a tot l’any.

SEGON CURS: Les sessions es faran els dimecres de 17.30 a 18.45 h, sempre que siguin lectius escolars. Els dimecres festius no hi ha catequesi. El preu és de 30 € per a tot l’any.

TERCER, QUART I CINQUÈ CURS: A elegir dissabte a les 19 h o diumenge a les 11 h. Les sessions inclouen la participació en la missa que té lloc després de la catequesi. El preu és de 15 € per a tot l’any.

Per als nens i nenes de la Pineda, la catequesi és dilluns de 16.45 a 17.45 a l’església de l’Esperit Sant.

Per a formalitzar la inscripció, cal que ompliu la fitxa d’inscripció que trobareu al final i l’envieu a sesteve.vila-seca@arqtgn.cat. No imprimiu vosaltres el formulari, ja ho farem a la parròquia. No us preocupeu si deixeu alguna dada en blanc, ja la completarem presencialment quan comenci la catequesi. Els que ja havíeu passat pel despatx a fer la inscripció cal que també ompliu el formulari, perquè a la segona pàgina inclou la nova declaració responsable.

Tots els que pugueu, feu el pagament de la inscripció per mitjà d’un ingrés al compte de la parròquia BBVA ES87 0182 0248 1202 0187 6482 posant com a concepte “cate + nom i cognom del nen/a”. Si no és possible, ja pagareu en efectiu quan comenci la catequesi.

Fitxa_Inscripcio_[11274]