Torna a V Portada de la Mare de Déu de La Pineda

Advertiments

santuariPortants de la Mare de Déu

  • Totes les persones que vulguin portar la Mare de Déu durant un tram de la processó del dia 1 de desembre, cal que s’apuntin del 25 al 29 de novembre a l’Església, a la Rectoria o al Patronat Municipal de Turisme (Carrer del Patró). Hauran de donar el nom i cognoms, telèfon i alçada.

Fanalets i fulards

  • Els fanalets per a la Processó de Rebuda de la imatge i els fulards per a la Comitiva de Retorn, es podran adquirir des del dilluns 25 de novembre a l’Església, a la Rectoria, als Regals Pineda (Carrer de Sant Pere, 34), a la Llibreria el Castell (Carrer del Comte de Sicart, 14) i al Bazar Vanessa (Avinguda de la Verge de Montserrat, 3).

Domassos i guarniment de façanes

  • Us convidem a guarnir les façanes, balcons i finestrals durant tots els dies que la Mare de Déu serà a Vila-seca. A l’Església es podran adquirir els domassos de la marededéu.

campanarMaria, la Mare dels mil noms

Segur que al teu poble o país d’origen Santa Maria és venerada sota alguna advocació que portes molt endins del teu cor. Et convidem a compartir la teva devoció amb els altres vila-secans i vila-secanes posant en un gran mural la imatge de la teva patrona, o bé un text o pregària que hi faci referència. Serà un signe de catolicitat i fraternitat.

Celebració de l’Eucaristia amb els malalts

  • Dimarts a les 17.30h les famílies poden portar els seus malalts a l’Església per participar de l’Eucaristia i pregar davant la Mare de Déu. Per a ells serà reconfortant.

Participació i ofrena de les entitats

  • Les associacions, entitats i grups del municipi són convidats a participar en la missa que tindrà lloc el dijous 5 de desembre a les 20.00h del vespre. Es pot fer una ofrena floral al començament de la celebració i un donatiu. Cal comunicar-ho a la Parròquia durant la setmana anterior.

Destí de les ofrenes en diners

  • Tots els donatius i ofrenes que es rebin de persones, entitats i grups, seran destinats, meitat i meitat, al manteniment i millora del Santuari de la Mare de Déu de la Pineda i al projecte de pisos de lloguer social de Càritas.

Benedicció dels infants

  • Actualitzant l’antiga tradició de portar els infants a la presència de la Mare de Déu després de ser batejats, us convidem a presentar els infants batejats des de la IV darrera Portada el dissabte 7 de desembre a les 17.30h.

ASSOCIACIÓ “Amics del Santuari de la Pineda”
La III Portada de la Mare de Déu de la Pineda a la Vila (2003) va motivar la creació de l’Associació d’Amics del Santuari.
En el decurs d’aquests deu anys, l’ajut i les aportacions dels socis han estat molt importants per a millorar considerablement l’entorn del santuari i les seves instal·lacions.
No obstant, encara hi ha moltes mancances.
Per tant, seria bo que aquesta V Portada fos motiu per incrementar el nombre de socis i donacions, per a poder continuar la tasca de dignificar el Santuari, amb l’esperança que també ho sigui per a incrementar la devoció a la Mare de Déu de la Pineda.
Podeu demanar els formularis d’inscripció a l’Associació al despatx de l’Abadia o a la sagristia de l’Església.